Aksion kontrolli i ATK-së në diskoteka FOTO: KALLXO.com

Masat e reja, lejohen klubet e natës deri në ora 01:00

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka miratuar masat e reja për COVID-19, e që në to parashihet hapja e klubeve të natës deri në ora 01:00 pas mesnate.

Sipas masave, klubet e natës obligohet të ndalin muzikën në ora 01:00 si dhe kryerja e pagesave si dhe lirimi i hapësirës nga ana e klinetëve në klubet duhet të bëhet deri në ora 01:45.

Ndërsa, në ambientet e mbyllura lejohet vetëm 50% e hapësirës, kurse në ato të hapura 70-5 e hapësirë.