MAPL ua ndan 1 milion euro 20 komunave për projekte infrastrukturore për komunitete

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal Elbert Krasniqi ka nënshkruar Marrëveshjet e Mirëkuptimit me 20 komunat përfituese në kuadër të programit për mbështetje për projektet infrastrukturore për komunitete në Komunat e Republikës së Kosovës.

Në komunikatën e kësaj ministrie thuhet se MAPL do të mbështes 28 projekte në 20 komuna në vlerë prej 1 milion euro.

Komunat përfituese nga programi për mbështetje për projektet infrastrukturore për komunitete janë: Prizreni, Lipjani, Rahoveci, Shtimja, Gjilani, Mamusha, Istogu, Kamenica, Hani i Elezit, Mitrovica e Jugut, Gjakova, Obiliqi, Suhareka, Ferizaj, Klina, Skenderaj, Novobërda, Peja, Deçani dhe Kllokoti.

Tutje, MAPL theson se do të vazhdojë të mbështes Komunat për projekte infrastrukturore edhe në të ardhmen me qëllim që këto projekte të ndikojnë në përmirësimin e kualitetit të jetës së të gjithë qytetarëve.