"Manifesta" në Prishtinë – LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po diskutohet për çështjen e festivalit “Manifesta”, i cili do të mbahet në Prishtinë.

Në debat janë të ftuar Vesa Sahatçiu nga Komuna e Prishtinës, Bekim Ramku nga Fondacioni Kosovar i Artiktekturës, Rina Gosalci nga Manifesta dhe Teuta Hoxha Jahaj po ashtu nga Manifesta.

Pse është përzgjedhur Prishtina për bienalen “Manifesta”?

Cilat qytete kanë qenë në garë për “Manifestën” e vitit 2022?

Çfarë mund të përfitojë Prishtina nga ekspertët dhe artistët që pritet të vizitojnë Prishtinën këtë vit?

Cilat lokacione do të jenë në fokus të festivalit “Manifesta”?