Foto: Komuna e Malishevës/Facebook

Malishevë: Tash e 6 ditë, 4 fshatra pa rrymë

Katër fshatra të komunës së Malishevës tash gjashtë ditë janë pa energji elektrike. Mbi dhjetë shtylla elektrike janë rrëzuar nga erërat e forta dhe nga bora. 21 media