Malisheva

Malishevë, burri bashkë me nënën ushtron dhunë ndaj gruas dhe vajzës së tij

Një burrë nga Malisheva, bashkë me nënën e tij ka ushtruar dhunë ndaj vajzës dhe gruas së tij.

Në raportin policor thuhet se viktimat kanë marrë trajtim mjekësor.

Më vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje, ndërsa e dyshuara është liruar në procedurë të rregullt.

Rasti ka ndodhur dje rreth orës 18:00.