Malisheva

Malisheva lejon fishekzjarret vetëm 1 orë e gjysmë gjatë ndërrimit të viteve

Komuna e Malishevës ka ndaluar përdorimin e mjeteve piroteknike dhe fishekzjarreve me rastin e festave të fundvitit.

Me anë të një vendimi përdorimi i këtyre mjeteve do të lej0het vetëm më datë 31 dhjetor nga pra 23:00 deri më 00:300 ( 1 janar).

Për këtë vendim, i cili do të vlejë për të gjithë territorin e Komunës së Malishevës do të jetë kompetente Drejtoria e Inspektoratit dhe organet e sigurisë.

Njoftim i plotë:

Në Malishevë ndalohet përdorimi i fishekzjarrëve dhe mjeteve piroteknike gjatë festave të fund vitit

Malishevë, 22 dhjetor

Ndalohet përdorimi i fishekzjarrëve dhe mjeteve tjera piroteknike në territorin e Komunës së Malishevës, gjatë dhe pas festave të fund vitit. Përdorimi i tyre lejohet vetëm një orë e gjysmë, përkatësisht, më 31 dhjetor nga ora 23:00 deri më 1 janar, në ora 00:30.

Përdorimi i tyre, ndalohet në të gjitha hapësirat e banuara publike dhe private, në tërë territorin e Komunës së Malishevës, dhe për ekzekutimin e këtij vendimi, është autorizuar Drejtoria e Inspektoratit dhe organet tjera të sigurisë.