Dr. Lul Raka

Lul Raka: Pas lirimit të masave, rastet pozitve të ditëve të fundit ishin të pritshme

“Kosova në rrugë të mirë që ta përfundojë këtë cikël të pandemisë, kujdes të shtuar” Në këtë kohë pandemie Radiotelevizioni 21 vazhdon t’ ua japë fjalën specialistëve të fushës. Lul Raka është autoritet profesional që kush nuk e konteston. Mikrobiolog i çmuar. Profesor universiteti. Me përvojë të pasur me epidemi të ndryshme. Madje me epidemi u përball edhe në Afrikë. Flet për betejën me virusin korona dhe sprovat që mund tw na presin. Me doktor Lul Rakën bisedoi gazetarja Valmire HOTI./21Media

.