Lufta ndaj heroinës dhe aksioni i Inspektoratit të Punës - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohen pamje nga operacioni kundër drogës në Ferizaj dhe të aksionit të Inspektoratit të Punës nëpër vendpunishte.

Sa kilogramë drogë u zbuluan në Ferizaj?

Si u zbulua rrjeti i drogës?

Si arriti grupi të sillte drogën nga Irani në Kosovë?

Çfarë lloji është droga e zbuluar në Ferizaj?

Në pjesën e dytë transmetohet aksioni i Inspektoratit të Punës në kantiere të ndërtimit që paraqesin rrezik për sigurinë e punëtorëve.