LIVE: Tentativa e censurimit të medieve për raportimin nga gjykatat

Një rregullore e Komisionit të Pavarur për Media që tentoi ta censurojë në masë të madhe raportimin nga seancat gjyqësore u diskutua  ë emisionin “Jeta në Kosovë”.

Gazetarë e ekspertë ligjorë diskutojnë se si cënohen të drejtat e lirisë së medieve me rregulloren që ishte në diskutim publik.

Çfarë ndodhë tash pasi kjo rregullore u pezullua?

Të ftuarit në debat diskutuan edhe paketën anti-shpifje në Shqipëri dhe tentativat për censurim ligjor të mediave.

Jeta në Kosovë transmetohet çdo të enjte nga ora 20:15 në RTK dhe drejtpërdrejt në KALLXO.com. Ndërsa repriza transmetohet të premten në mesditë.