Ministria e Ambinetit në Shqipëri, Mirela Kumbaro, Foto: Fioralba Kryemadhi – KALLXO.com

LIVE - Si t'i luftojmë ndryshimet klimatike në rajon?

Në “Kallxo Përnime” po transmetohet emisioni “Si t’i luftojmë ndryshimet klimatike në rajon?” me penalistët: Liburn Aliu – ministër i Ambientit; Artane Rizvanolli – ministre e Ekonomisë në Kosovë; Mirela Kumbaro – ministre e Ambientit në Shqipëri (online) dhe Visar Prebreza, KALLXO.com.

Gjatë këtij emisioni do të diskutohet për:

– Kur do të fillojë zbatimi i Ligjit për mospërdorim të qeseve të plastikës në Shqipëri?

– Sa e ndotin termocentralet ajrin në Kosovë?

– Cilat projekte do të investohen për energjinë në Kosovë?

– A do të ndërtohet parku solar në Kosovë?

Ky botim është prodhuar me përkrahjen e Bashkimit Evropian. Përmbajtja e këtij botimi është përgjegjësi e BIRN-it dhe në asnjë mënyrë nuk mund të konsiderohet si qëndrim i Bashkimit Evropian.