LIVE - Polici në fajde

Sonte në #KallxoPernime po transmetohet aksioni i IPK-së dhe Policisë, nën urdhrat e Prokurorisë Themelore në Prizren kundër fajdeve e basteve.

– Cilat ishin informacionet e para se persona të dyshuar po zhvillonin veprimtari ilegale të fajdeve e basteve online?

– Sa persona u arrestuan si të dyshuar?

– Cilat ishin pajisjet të cilat u konfiskuan gjatë aksionit?

Emisioni po transmetohet në RTV Dukagjini dhe në Facebook të KALLXO.com.