LIVE: Numërimi i votave të Diasporës

Në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve ka nisur numërimi i fletëvotimeve të ardhura përmes postës nga Diaspora.

Deri më tani janë numëruar rreth 2500 fletëvotime ndërsa pritet të numërohen rreth 15 mijë të tilla para se të shpallet rezultati i zgjedhjeve të parakohshme parlamentare të 6 tetorit.

KALLXO.com është duke e transmetuar drejtpërdrejt procesin e numërimit.