Jeta në Kosovë diskuton protestën për ujë

Në emisionin ‘Jeta në Kosovë’ u diskutua për hidrocentralet që po ndërtohen në lumin Lepenc në Malet e Sharrit. Pikërisht në këto male, përballë Jeta Xharrës, u mblodhën zyrtarë të Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, investitori ‘MATKOS Group’, përfaqësues të shoqërisë civile, banorë dhe Policina e Kosovës. Pse po protestojnë qytetarët, serbë edhe shqiptarë? … Continue reading Jeta në Kosovë diskuton protestën për ujë