LIVE - Intervistë me ministren e Ekonomisë, Artane Rizvanolli

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet intervista me ministren e Ekonomisë, Artane Rizvanolli.

– Për herë të parë ministrja prezanton Strategjinë e Energjisë 2022 – 2031.

– A po rrezikon Kosova të zhytet në një krizë të re energjetike, pas vendimit të gjykatës për pezullim të vendimit të ZRRE-së për tarifat?

– A do të rrisë qeveria subvencionimin apo do të ketë reduktime?

– Çka do të ndodh me Termocentralin Kosova B? Sa para shteti do t’i investojë në burime të ripërtërishme dhe kursim të energjisë?

– Çka ka ndodh me kërkesën ku Maqedonia e Veriut ka kërkuar nga Qeveria e Kosovës që t’i shes qymyr?

Emisioni po transmetohet në RTV Dukagjini dhe në Facebook të KALLXO.com.