Lista Serbe i shkruan ambasadorëve të QUINT-it, ankohet për vendimet e qeverisë për shpronësime

Kryetari i Listës Serbe, Goran Rakiq i ka dërguar letër proteste 5 ambasadorëve të QUINT-it dhe shefave të misioneve të BE-së, UNMIK-ut, OSBE-së si dhe komandantit të KFOR-it për shpronësimin e pronave të disa qytetarëve serb. Kështu është bërë e ditur në njoftimin e Listës Serbe në Facebook. “Njoftojmë opinionin se kryetari i Listës Serbe, … Continue reading Lista Serbe i shkruan ambasadorëve të QUINT-it, ankohet për vendimet e qeverisë për shpronësime