Ilustrim

Lista e barnatoreve kujdestare gjatë orës policore sot

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar listën me barnatoret të cilat do të jenë të hapura gjatë ditës së sotme, pas orës 17:00.

Për secilën komunë janë publikuar emrat e barnatoreve, emrat e pronarëve dhe adresat e tyre të cilat do të përcaktohen nga Oda e Farmacistëve të Kosovës.

Nga Qeveria e Kosovës është marrë vendim që nga ora 17:00 deri në orën 06:00, të mos ketë lëvizje të lirë të qytetarëve dhe veturave, përveç në raste urgjente për shkak të mos përhapjes së coronavirusit.

Më poshtë gjeni listën me barnatoret të cilat do të jenë kujdestare në të gjitha komunat e Kosovës: