Lirohen nga aktakuza 4 ish-ministrat e qeverisë Thaçi 2, akuzoheshin për ‘faljen e 4 hidrocentraleve’

Gjykata Themelore ka marrë vendim që t’i lirojë nga aktakuzat katër ish-ministrat e Qeverisë Thaçi 2, Mimoza Kusari Lila, Nenad Rashiq, Besim Beqaj, Dardan Gashi si dhe Fllanza Hoxha e Arben Xhuka për privatizimin e katër hidrocentraleve. Në shpalljen përfundimtare të pranishëm ishin vetëm dy të akuzuarit, Nenad Rashit dhe Besim Beqaj, ndërsa Mimoza Kusari … Continue reading Lirohen nga aktakuza 4 ish-ministrat e qeverisë Thaçi 2, akuzoheshin për ‘faljen e 4 hidrocentraleve’