Liria e lëvizjes kufizohet edhe në katër komunat veriore

Për shkak të përkeqësimit të situatës epidemiologjike dhe rritjes së numrit të rasteve me coronavirus, Shtabet e Krizave të katër komunave në veri të Kosovës kanë vendosur të kufizojnë lëvizjen në këto komuna. Vendimi që kufizon lëvizjen nga ora 21:00 deri në 05:00 hyn në fuqi sonte, njofton Klan Kosova. Ndalimi i lëvizjes për shtatë … Continue reading Liria e lëvizjes kufizohet edhe në katër komunat veriore