Foto: Kuvendi i Shqipërisë, Facebook 10 shtator 2021

Lindita Nikolla zgjidhet kryetare e Kuvendit të Shqipërisë

Kuvendi i Shqipërisë sot ka konstatuar legjislaturën e dhjetë.

Lindita Nikolla zgjidhet kryetare e Kuvendit të Shqipërisë. 79 vota ishin pro Nikollës ndërsa 4 vota kundër. 137 deputetë kanë marrë pjesë në votim, kurse 3 deputetë nuk kanë votuar.

Gjatë fjalimit të kryetares së re, se deputetët e Partisë Demokratike kanë përplasur duart mbi tavolina dhe më pas kanë lëshuar sallën e Kuvendit.

Pas zgjedhjes së saj në krye të Kuvendit, Nikolla bëri thirrje të mos ketë përçarje politike.