Likaj ia aprovon kërkesën Zemajt për rritjen e numrit të studentëve në Mjekësi

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj e ka përkrahur propozimin e ministrit të Shëndetësisë, Armend Zemaj për rritjen e numrit të studentëve në Fakultetin e Mjekësisë për vitin akademik 2019/20. Likaj vendimin e ka marrë sot dhe në të ka shkruar që të rritet numri për 50 studentë në Mjekësi të Përgjithshme. Tutje është … Continue reading Likaj ia aprovon kërkesën Zemajt për rritjen e numrit të studentëve në Mjekësi