Shërbimi i Kërkim-Shpëtimit Malor i Kosovës. Foto: Facebook

Lëndohet një skiator në Brezovicë

Një qytetar është lënduar sot gjatë kohës sa ishte duke skiuar në Brezovicë.

Këshu ka njoftuar Shërbimi i Kërkim-Shpëtimit Malor i Kosovës.

Në këtë njoftim është thënë se këta të fundit së bashku me pjesëtarët e kërkim-shpëtimit malor të Forcës së Sigurisë së Kosovës kanë kryer me sukses dhënien e ndihmës së parë dhe evakuimin.

Shërbimi i Kërkim-Shpëtimit Malor i Kosovës. Foto: Facebook
Shërbimi i Kërkim-Shpëtimit Malor i Kosovës. Foto: Facebook
Shërbimi i Kërkim-Shpëtimit Malor i Kosovës. Foto: Facebook
Shërbimi i Kërkim-Shpëtimit Malor i Kosovës. Foto: Facebook