TIrana

Lëkundje tërmeti në Tiranë

Pak më parë u ndjenë lëkundje tërmeti në Tiranë, /Topchannel

Magnituda e lëkundjes raportohet të jetë 3.3 dhe me thellësi 10 kilometra.

Ndërsa epiqendra e tërmetit është regjistruar në 11 km në veriperëndim të Shijakut.