Lehtësohen edhe më shumë procedurat e kalimit në kufi mes Kosovës dhe Shqipërisë, Balla dhe Sveçla nënshkruajnë marrëveshjen

Kosova dhe Shqipëria kanë nënshkruar një marrëveshje për kalimin kufitar të qytetarëve në mes dy vendeve, për lehtësimin e procedurave dhe evitimin e kolonave. Kjo është bërë e ditur nga ministri i Brendshëm i Shqipërisë, Taulant Balla, në një konferencë për media që e ka mbajtur bashkë me ministrin e Punëve të Brendshme të Kosovës, … Continue reading Lehtësohen edhe më shumë procedurat e kalimit në kufi mes Kosovës dhe Shqipërisë, Balla dhe Sveçla nënshkruajnë marrëveshjen