LDK nuk e fiton Dragashin, PZAP anulon fletëvotimet e dërguara me postë në komunën e Dragashit (DOKUMENT)

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP), e ka konsideruar si të bazuar ankesën e kandidatit për kryetar të Komunës së Dragashit nga Partia Demokratike e Kosovës (PDK), Shaban Shabani. Në bazë të vendimit të PZAP-së, anulohen të gjitha fletëvotimet e dorëzuara përmes postës për raundin e dytë të zgjedhjeve në Dragash dhe po të … Continue reading LDK nuk e fiton Dragashin, PZAP anulon fletëvotimet e dërguara me postë në komunën e Dragashit (DOKUMENT)