FOTO: KALLXO - Lavdim Krasniqi, drejtor i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës

Lavdim Krasniqi lirohet nga arresti shtëpiak

Drejtori i pezulluar i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK), Lavdim Krasniqi, është liruar nga arresti shtëpiak.

KALLXO.com merr vesh se masa e arrestit shtëpiak, Krasniqit i është zëvendësuar me atë të ndalimit të afrimit të vendit ose personit të caktuar, konkretisht i është ndaluar t’i afrohet objektit të Këshillit Prokuorial dhe bashkëpandehures M.B.

Drejtori i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës Lavdim Krasniqi dyshohet se kishte ndikuar në uljen e dënimit të një personi në këmbim të dhuratave me vlerë mijëra euro.

Krasniqi po dyshohet se është i implikuar në afera korruptive, pasi sipas Prokurorisë, ka ndikuar në gjykatë për uljen e dënimit të të dënuarit me 4 vite e 7 muaj burgim.

Lavdim Krasniqi lirohet nga paraburgimi