Largohet nga QNR vëzhguesi i Nismës Socialdemokrate, kjo është arsyeja

Vëzhguesi i Nismës Socialdemokrate, Behar Amerllahu, është larguar nga Qendra e Numërimit të Rezultateve.

Koordinatori i QNR-së, Burim Ahmetaj, ka thënë ai ka përdorur fjalë fyese ndaj stafit dhe tij.

“Përveç kësaj ndaj meje ka përdorur edhe gjuhë kërcënuese. Krejt kjo për shkak të një kontestimi të një fletëvotimi, përkatësisht vlefshmërisë së tij e për të cilën çështje që nga dje e kemi vendimin e PZAP-it, me të cilin i ka sqaruar këto situata dhe ne jemi të obliguar ta respektojmë”, ka thënë Ahmetaj./RTK

Vëzhguesi i një partie politike kërcënon një person në Qendrën e Regjistrimit dhe Rezultateve