Lajmet e rreme: KPM largon nga transmetimi kanalet me origjinë ruse

Komisioni i Pavarur i Mediave ka marrë vendim që të të gjithë operatorët e shpërndarjes që përkohësisht t’i largojnë nga transmetimi kanalet me origjinë nga Federata Ruse, me qëllim të parandalimit të propagandës dhe mbrojtjes së sigurisë publike në Republikën e Kosovës.

“Qëllimi i këtij vendimi është parandalimi i propagandës dhe mbrojtjes së sigurisë publike në Republikën e Kosovës dhe jo pengimi dhe cenimi i lirisë së fjalës dhe lirisë së medias”, thuhet në njoftim.

Më poshtë mund të gjeni vendim e plotë të KPM-së: