Lajm në zhvillim – Mbledhja e nënshkrimeve për shkarkimin e kryetarëve të Zubin Potokut dhe Zveçanit – Pamje

13:03 – Pak qytetarë në Zubin Potok  Pak qytetarë të interesuar gjatë mesditës në Zubin Potok, për të nënshkruar peticionin për shkarkimin e kryetarit të komunës, Izmir Zeqiri. Ekipi i KALLXO.com po qëndron në këtë komunë: 12:44 – Telat me gjemba e makineritë e rënda qëndrojnë ende para objektit komunal në Zveçan Pak metra nga … Continue reading Lajm në zhvillim – Mbledhja e nënshkrimeve për shkarkimin e kryetarëve të Zubin Potokut dhe Zveçanit – Pamje