Foto: Miroslav Lajçak/Twitter

Lajçak takohet me Sarrazin, bisedojnë për hapat e ardhshëm për dialogun

Përfaqësuesi special i Bashkimit Evropian për dialogun Kosovë-Serbi, Mirloslav Lajçak ka njoftuar se është takuar me përfaqësuesin e qeverisë gjermane për Ballkanin Perëndimor, Manuel Sarrazin.

Ai ka thënë se ky takim ka ndodhur dje ku është folur edhe për hapat e ardhshëm për dialogun.

“Pata edhe një diskutim të rëndësishëm me Ministrinë e Jashtme Gjermane, Drejtorin politik Bellmann dhe të dërguarin e Ballkanit Perëndimor Sarrazin, për gjendjen e lojës dhe hapat e ardhshëm në dialog” – ka thënë Lajçak në Twitter.

 

 

Ai tutje ka falënderuar ata për mbështetjen e fortë dhe të zëshme për punën që ai bënë dhe përkushtimin e plotë në përpjekjet e tyre të përbashkëta.