Lajçak: Me kryenegociatorët do takohemi përsëri javën e ardhshme për të diskutuar për dinarin

Kryenegociatorët e Kosovës dhe Serbisë janë takuar sot, më 18 prill në Bruksel, nën ndërmjetësimin e Bashkimit Evropian, për të diskutuar për një zgjidhje për çështjen e dinarit të Serbisë. Zëvendëskryeministri, Besnik Bislimi, ka konfirmuar se në takimin e sotëm në Bruksel nuk është arritur ndonjë marrëveshje për çështjen e dinarit. Madje, ai e quajti … Continue reading Lajçak: Me kryenegociatorët do takohemi përsëri javën e ardhshme për të diskutuar për dinarin