Kuvendi zgjedh bordin e ri të AKP-së

Me 60 vota për dhe 1 abstenim Kuvendi i Kosovës ka zgjedhur bordin e ri të Agjencisë Kosovare të Privatizimit. Nazmi Mikullovci është votuar si kryesues i AKP-së, ndërsa anëtar i bordit janë Suzana Dautaj-Surdulli, Mentor Hyseni, Vjollca Jashari, Violeta Arifi Krasniqi, Xhevdet Neziraj, Halim Muqolli dhe Avni Ajdini. Muaj më parë, Kuvendi shkarkoi bordin … Continue reading Kuvendi zgjedh bordin e ri të AKP-së