Kuvendi i Kosovës miraton 10 marrëveshje ndërkombëtare

Kuvendi i Kosovës pas disa muajve përpjekje ka miratuar sot më 16.05.2024 dhjetë marrëveshje ndërkombëtare. Miratimi i tyre u bë i mundur pas sigurimit të votave nga PDK-ja, e cila deklaroi se që do i mbështesin ato. Pro këtyre dhjetë marrëveshjeve kanë votuar edhe deputetët e dy partive tjera opozitare LDK dhe AAK. Në rend … Continue reading Kuvendi i Kosovës miraton 10 marrëveshje ndërkombëtare