Kuvendi e miraton rezolutën kundër mbajtjes së referendumit të Serbisë në Kosovë

Kuvendi i Kosovës e ka miratuar rezolutën e harmonizuar mes katër grupeve parlamentare (LVV, LDK, AAK, Grupit Multietnik) kundër mbajtjes së referendumit të Serbisë në Kosovë. Rezoluta u miratua me 76 vota për, asnjë kundër dhe 1 një abstenim. Kuvendi i Kosovës ka mbajtur seancë të jashtëzakonshme me kërkesë të kryeministrit Albin Kurti, pas kërkesave … Continue reading Kuvendi e miraton rezolutën kundër mbajtjes së referendumit të Serbisë në Kosovë