Kush janë mjekët kosovarë që kishin konstatuar vetëvrasjen e Astrit Deharit?

Me 18 nëntor të vitit 2016, Raporti i Institutit të Mjekësisë rreth shkaqeve të vdekjes së Astrit Deharit kishte konstatuar se ai ka bërë vetëvrasje. Raportin për rastin Dehari e kishin kryer tre mjekët ligjor, Flamur Blakaj, Naim Haliti dhe Musa Gashi. Konstatimet e raportit të Mjekësisë Ligjore se Astrit Dehari ka kryer vetëvrasje i … Continue reading Kush janë mjekët kosovarë që kishin konstatuar vetëvrasjen e Astrit Deharit?