Kush i sheh këta persona le ta lajmërojë Policinë

Policia e Rajonale në Mitrovicën e Jugut po kërkon bashkëpunim me qytetarët për arrestimin e disa personave të dyshuar “Vjedhje e rëndë” e ndodhur me datën 30 maj 2021, në Skënderaj.

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët që për çdo informacion që ndërlidhet me fotografitë e personave në kërkim apo vendndodhjen e tyre, të lajmërojnë Policinë e Kosovës.

Informacione për personat në kërkim, mund të dërgoni në stacionin më të afërt policor, përmes telefonit apo edhe përmes aplikacionit “Lajmëro Policinë”. Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës: 192+381 (0)28 532 366-Drejtoria Rajonale Mitrovicë Jugu 044/633 551 E-mail adresa: [email protected]/ RTV21