Kurti: Të jemi më të rreptë në kontrollimin e masave anti-COVID

Qeveria e Kosovës e ka mbajtur mbledhjen e parë të Komitetit për koordinimin dhe vlerësimin e situatës me pandeminë COVID-19. Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti në hapje të mbledhjes ka folur për rrezikun nga varianti Delta dhe për shkak të karakteristikave të tij specifike, ai i paraqiti disa kërkesa të posaçme për Komitetin. … Continue reading Kurti: Të jemi më të rreptë në kontrollimin e masave anti-COVID