Kurti pas shkarkimit të bordeve: Fundjavë të këndshme

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka treguar për vendimit që mori në mbledhjen e sotme të Qeverisë.

“Sot u mbajt mbledhja e katërt e Qeverisë së Republikës së Kosovës. U morën disa vendime të rëndësishme”, ka shkruar Kurti.

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë u shkarkua Bordi i Drejtorëve të Ndërmarrjes Publike Qendrore “Hekurudhat e Kosovës – Infrakos”  dhe ai i Mbikëqyrjes së Ndërmarrjes Publike Qendrore “Trepça”.

Pas gjithë këtyre, Kurti ka uruar një fundjavë të këndshme. /21Media