Kurti në vizitë dy ditore në Austri

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka udhëtuar për në kryeqytetin e Austrisë, Vjenë, për të zhvilluar një vizitë zyrtare dy ditore. Sipas komunikatës, kryeministri Kurti do të zhvillojë takim bilateral me Kancelarin e Austrisë, Alexander Schallenberg me të cilin do të diskutojë mbi “marrëdhëniet në mes Republikës së Kosovës dhe Austrisë dhe mënyrat e fuqizimit … Continue reading Kurti në vizitë dy ditore në Austri