Kurti në Prishtinë, flet për dy ftesat e Thaçit

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka thënë se ftesat e Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi për takim, ishin të shpejta dhe takime ‘sot për sot’. “Është e vërtetë që unë sot kam marrë dy ftesa, por agjenda e figurave shtetërore është shumë e ngjeshur dhe ne nuk mund të bëjmë takime sot për sot, … Continue reading Kurti në Prishtinë, flet për dy ftesat e Thaçit