Kurti dhe ambasadori gjerman bisedojnë për rimëkëmbjen pas pandemisë

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, takoi ambasadorin e Gjermanisë në Kosovë, Christian Heldt.

Sipas një njoftimi për media, në takimin e sotëm u diskutua për rimëkëmbjen e shoqërisë pas ndaj pandemisë.

Tutje, është thënë se Qeveria e Kosovës falënderon ambasadorin Heldt dhe shtetin gjerman për marrëdhëniet bilaterale, projektet e përbashkëta, ndihmën dhe përkrahjen e vazhdueshme që na e kanë dhënë dhe po vazhdojnë të na e japin.

“Prezencën e tyre e shohim nëpërmjet KWF-së dhe GIZ-it gjerman. Të dyja këto institucione kanë qenë përherë afër vendit tonë nëpërmjet forcimit të sundimit të ligjit dhe mbështetjes financiare”, është thënë më tej.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!