Kryqi i kuq i Kosovës i ndanë 10 mijë euro për Shqipërinë

Kryqi i Kuq i Kosovës i ka ndarë 10 mijë euro për Shqipërinë, pas tërmetit tragjik të se martës.

Kryqi i Kuq ka njoftuar se mjetet janë ndarë nga Fondi Emergjent në përkrahje të Kryqit të Kuq Shqiptar për popullatën e prekur nga tërmeti.

Kosova është mobilizuar tash e dy ditë për t’i ndalë në ndihmë qytetarëve të prekur nga tërmeti, duke dërguara mjete financiare, ushqim dhe ndihma të tjera materiale.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!