Kryetari në ardhje i Skenderajt publikon ekipin e drejtorëve komunalë

Kryetari në ardhje i Komunës së Skenderajt, Fadil Nura, ka publikuar listën e drejtorëve që do të bëhen pjesë e qeverisjes së tij.

Në bazë të listës do të jenë 11 drejtori. Këtë listë të drejtorëve, Nura tha se “nuk ështe vetëm profesionale, është edhe kredibile!”.

Nga 11 drejtori, vetëm tri u janë besuar grave.

Nura në një prononcim për KALLXO.com më 11 nëntor, kishte thënë se po planifikon që ta ulë numrin e drejtorive. Qeverisja e Bekim Jasharit po ashtu ka numëruar gjithsej 11 drejtori. Nga ajo bisedë ishte konfirmuar poashtu se Sami Lushtaku do të jetë nënkryetar komune.

Fadil Nura i PDK-së në rundin e parë në zgjedhjet lokale për kryetar mundi kryetarin aktual, Bekim Jasharin.

Kjo është lista e drejtorëve:

Drejtoria për Financa – Ismet Aliu

Drejtoria për Urbanizëm – Zymer Deliu

Drejtoria për Shëndetësi e Mirëqenie Sociale – Rrezarta Ibrahimi

Drejtoria për Arsim – Kastriot Duraku

Drejtoria për Zhvillim Ekonomik dhe Turizëm – Besarta Meha

Drejtoria për Bujqësi – Behgjet Maliqi

Drejtoria e Inspeksionit – Valon Haliti

Drejtoria për Gjeodezi, Pronë  e Kadastër  – Aferdita Seferi Gecaj

Drejtoria për Shërbime Publike – Alban Shala

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport – Alban Berisha

Drejtoria për Administratë – Hamit Geci

Konflikti në paqe mes ‘njerëzve të luftës’