Kriza pas vendimit të Kushtetueses - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet debati për Ligjin për Këshillin Prokurorial të Kosovës dhe vendimin e Gjykatës Kushtetuese.

Çfarë shkeljesh konstatoi Gjykata Kushtetuese në Ligjin për KPK?

A rrezikon Ligji për Byronë e Konfiskimit të Pasurisë të rrëzohet nga Kushtetuesja?

Pse Ministria e Drejtësisë vendosi edhe Avokatin e Popullit pjesë të KPK?

Cilat gabime u konstatuan në hartimin e Ligjit për KPK-në?

Çka thotë eksperti që ishte pjesë e grupit punues për Ligjin e KPK-së?