Kriza e Onkologjisë – LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet debati për krizën në Klinikën e Onkologjisë.

Pse dha dorëheqje drejtori i Onkologjisë?

Pse s’kanë klinikat e repartet e SHSKUK-së evidentim të barnave që hyjnë e dalin në secilin repart?

A duhet shteti t’i paguaj barnat e shtrenjta prej listës esenciale?

Qysh të dihet se kush i merr barnat e shtrenjta e kush jo?

Këto do të diskutohen nga të ftuarit: Saranda Ramaj, gazetare e grupit Koha, Dafina Ademi – Islami nga Klinika e Onkologjisë, Arben Bislimi, ish-drejtor i Onkologjisë, Ilir Kurteshi po ashtu ish-drejtor i Onkologjisë si dhe Driton Vela nga komiteti për revidimin i listës esenciale.