Krimi pa përgjigje - VIDEO

Mesditën e 3 janarit një person u qëllua me katër plumba.

Emisioni “Kallxo Pernime” sjell hulumtimin që zbardh dështimin e shtetit për të zbuluar motivet e ngjarjes.

Dëshmi se Prokuroria la anash pretendimet për dhunë seksuale.

Dëshmi se prova të rëndësishme u injoruan.

Rrëfime ekskluzive të akterëve të ngjarjes.

Këto e të tjera mund t’i ndiqni në RTV Dukagjini dhe Kallxo.com.