Krimi në Policinë e Kosovës - LIVE

Në emisionin “Kallxo Pernime” po transmetohet hulumtimi për përfshirjen e policëve të Kosovës në rrjete kriminale dhe akte të dhunshme.

Hulumtimi shfaq pamje kur polici rrah në stacionin policor një të ndaluar.

Detaje se si mbi 700 policë me të kaluar kriminale vazhdojnë të mbajnë armë dhe ta ruajnë rendin.

Si shpjegohet fakti që polici i dënuar me burg për tentim vrasje vazhdon të jetë në detyrë?