Krimet seksuale - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet debati për krimet seksuale në Kosovë.

Çka tha në prokurori i dyshuari për sulmin seksual ndaj alpinistes Mrika Nikqi?

Si u identifikua i dyshuari?

A ka pasur të kaluar kriminale ai?

Çfarë masa ka ndërmarrë Inspektorati Policor për rastin e dhunimit të 11-vjeçares në Prishtinë?

Cila është puna e koordinatorëve për rastet e integritetit seksual?

Të ftuar në emision janë: Nazan Shero, prokurore në Prizren, Kreshnik Gashi nga KALLXO.com, Arbër Beka nga Inspektorati Policor i Kosovës, Besarta Breznica nga Rrjeti i Grave të Kosovës dhe Shkodran Nikçi zëdhënës i Prokurorisë së Pejës.