KQZ: Ka përfunduar rinumërimi, rezultati final më së largu deri nesër

Pas 12 ditësh, sot ka përfunduar procesi i rinumërimit të 1.472 vendvotimeve në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve, pas vendimit të PZAP-së. Këtë e ka bërë të ditur zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, i cili ka shtuar se publikimi i rezultateve do të bëhet më së largu deri nesër. Elezi ka shtuar se para se … Continue reading KQZ: Ka përfunduar rinumërimi, rezultati final më së largu deri nesër