KQZ-ja cakton shpenzimet e partive për fushatat zgjedhore

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), ka caktuar shpenzimet e partive politike gjatë fushatës për zgjedhjet e jashtëzakonshme në komunën e Podujevës dhe atë të Mitrovicës së Veriut.

Drejtori i Zyrës për Regjistrimin e Partive Politike dhe Certifikim, Yll Buleshkaj, ka thënë se partitë në Mitrovicën e Veriut kanë të drejtë të shpenzojnë mbi 11 mijë euro gjatë fushatës.

Buleshkaj ka thënë së të drejtë votë në Podujevë kanë 87 mijë e 800 qytetarë dhe kanë të drejtë të shpenzojnë në fushatë 43 mijë euro 931 euro.