Kosova edhe këtë vit me kadet në Akademitë Ushtarake në SHBA 

Enderon Vuthaj dhe Arlind Shefiku janë përzgjedhur për Akademinë e Forcave Ajrore dhe Akademinë Ushtarake të SHBA-së West Point. Shtabi i Përgjithshëm i Forcës së Sigurisë së Kosovës ka njoftuar se kjo përzgjedhje është bërë në kuadër të bashkëpunimit, partneritetit dhe mbështetjes së vazhdueshme nga SHBA. “Forca e Sigurisë së Kosovës është mirënjohëse për bashkëpunimin … Continue reading Kosova edhe këtë vit me kadet në Akademitë Ushtarake në SHBA